Relatie uit balans door Coronamaatregelen?

Jullie zijn best tevreden over jullie relatie. Jullie hebben het fijn samen, jullie hebben een fijn gezin. Door de Coronamaatregelen gebeurt er van alles: 24/7 samen thuis (op elkaars lip), thuis werken en de kinderen les geven, geen activiteiten meer samen of individueel, eigenlijk maar één fijne werkplek waar je allebei wilt werken, de kinderen lijken steeds meer aandacht te vragen en jij lijkt steeds meer te moeten doen terwijl de ander blijft doen alsof er niets veranderd is. Kortom irritaties, ruzies en steeds minder begrip voor elkaar. Het is niet meer leuk. De relatie staat onder druk.

Relatie-in-balans Alphen aan den Rijn biedt in deze periode de mogelijkheid om jullie te coachen bij de communicatie, het maken van een taakverdeling, het maken en nakomen van afspraken en op zoek gaan naar kansen in plaats van onmogelijkheden. Geen relatietherapie maar praktische tips en adviezen om met deze hele lastige situatie om te gaan.

Ik bied een pakket aan voor een vaste prijs van € 250,00 (vrij van btw) dat bestaat uit:

• Drie coachingssessies binnen een maand. De eerste sessie omvat ook een kennismaking. Als deze kennismaking jullie het gevoel geeft dat ik jullie kan ondersteunen om beter met de huidige situatie om te gaan, gaan we verder. Als jullie, of ik, dat gevoel niet hebben beëindigen we de sessie. Hier zijn voor jullie geen kosten aan verbonden ;

• Tussentijdse ondersteuning (online, per email of telefonisch);

• Een terugkomsessie na 6 weken.

Corona maatregelen

Wij houden ons aan de Coronamaatregelen, zodat we veilig kunnen werken. De sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk of bij jullie thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *